Termeni și Condiții

Folosirea site-ului www.auraserea.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. TRANSYLVANIA CREATIVE SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și Condițiilor de utilizare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

TRANSYLVANIA CREATIVE SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (citirea articolelor, informare), pe site-ul https://auraserea.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului https://auraserea.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea https://auraserea.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul TRANSYLVANIA CREATIVE SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul https://auraserea.ro este deținut de către TRANSYLVANIA CREATIVE SRL prin Administrator Aura Serea, cu sediul social în Săliște, str Foltești nr 72, jud Sibiu, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Sibiu sub nr. J32/94/2016, având CUI 35474589. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.