Visând visele mele

Sunt mai mult de 6 ani de când nu am mai avut un vis, ceva care să mă provoace, ceva care să mă facă să vreau să mă trezesc dimineața devreme și mă facă să uit să merg noaptea la somn. Nu aveam nici 30 de ani și ori de câte ori mă gândeam la a avea vise îmi dădeam același răspuns: Am tot ce vreau, fac tot ce pot să fac … (si asta mă întrista cumplit).

Totuși, din 2010 am început să visez din nou, m-am gândit: Trebuie să fie ceva acolo, un lucru de care ești pasionată, trebuie doar să-l descoperi!

Și așa, la un moment dat, am început să mă gândesc la ce mă face fericită, ce făceam atunci când timpul părea să zboare, ce activitate m-a făcut mai mulțumită? A fost o călătorie lungă, care nu a ajuns încă la un capăt, am descoperit că îmi place să vorbesc cu oamenii, îmi place să ascult poveștile lor și să le adresez întrebări care generează răspunsuri semnificative pentru ei, îmi place să văd locuri noi, să cunosc oameni noi, să mă pierd în mulțime și să fiu doar una dintre cei mulți. Încă nu pot spune că am o pasiune care mă face să mut munții din loc, cu toate acestea, am început cu vise mai mici: cum ar fi să am propriul meu cămin și să-l decorez cum vreau, să experimentez cu culori și ornamente făcute manual; vise precum dorința de a lucra independent sau de a-mi îmbogăți viața mea cu un animal de companie, să aduc oameni dragi în apartamentul meu să ne bucurăm de vremurile bune sau să merg la dans așa cum făceam în facultate. Cred că în căutarea de lucruri provocatoare am găsit cumva drumul înapoi la o viață plină, la dorința de a face lucruri, de a experimenta și de a face schimbări pozitive în jurul meu.

În acest început de ianuarie sunt în căutare de vise noi și mai jos găsiți o listă interesantă cu ce am până acum:

  • să învăț să gătesc raw
  • să devin  mai pricepută în a face ilustrații
  • să învăț să folosesc noua mea mașină de cusut
  • să fac două vizite în străinătate în fiecare an

Așadar, ce credeți că ar trebui adăugat? Care sunt pasiunile voastre, visele voastre pentru acest an? Dacă nu ați găsit unele încă, veniți alături de mine să descoperim!

Dreams quote