DIY: despre tine [Ro]

Stiti situatiile alea cand mergeti la un curs, un training, sunteti intr-un job nou cu oameni pe care nu ii cunoasteti in jurul vostru si trebuie sa spuneti cateva cuvinte despre voi? :) Eu in momentele alea am experimentat tot felul de sentimente, de la emotie, nod in gat, panica, teama sa nu spun ceva ridicol sau ceva ce a spus altcineva inaintea mea, nevoia sa fiu autentica dar sa nu ma laud, ce mai, era un chin … pana am ajuns sa fiu in astfel de situatii destul de des incat sa am un “repertoriu” cu care ma simteam confortabil si in functie de situatie alegeam ce sa spun despre mine.

Ma gandesc totusi ca atunci cand ajungi sa te cunosti destul de bine, acest moment nu va mai fi o problema; pana atunci insa, iata un exercitiu care poate fi fun, si care poate sa si ajute in astfel de situatii ca sa fii mai pregatit: fa un documentar despre tine! Da, despre tine!

Fiecare are o poveste unica de spus. De ce sa nu iei o camera foto sau video si sa surprinzi cateva dintre evenimentele vietii tale de zi cu zi? Cu tehnologia pe care o ai la dispozitie astazi si cateva sugestii de la experti, orice poate fi un documentarist.

Sursa de inspiratie:
http://www.good.is/post/make-a-documentary-starring-you/