Despre impact [Ro]

“Fii schimbarea pe care tu vrei sa o vezi in lume.”

Mahatma Gandhi

 De cand am realizat ca pot face o diferenta am vrut sa aduc un impact pozitiv in oamenii din jurul meu. Am invatat in AIESEC ca fiecare schimbare incepe cu tine, schimbare pozitiva sau negativa, dar la vremea aceea gandeam doar in termeni pozitivi. Cand m-am gandit ca nu e nimic pozitiv de invatat dintr-o situatie, am spus intotdeauna ca voi invata cum sa nu fac lucrurile sa se intample si cum sa nu fiu.

Exista o nevoie acuta de impact in zilele noastre, o nevoie de pozitiv si de a face lucrurile sa se intample. Cred ca in sfarsit am fost miscati si oamenii sunt mai constienti de faptul ca fiecare actiune sau inactiune isi are impactul sau. Pana la urma e o chestiune de responsabilitate, dar de multe ori nu recunoastem acest lucru. Cat despre mine, a fost un articol scris de Seth Godin cel care m-a facut sa reconsider ce fac si ce nu, si sa ma gandesc bine la impactul pe care il am.

Am realizat ca aceasta dorinta de a avea un impact pozitiv cumva m-a condus la viata profesionala pe care am ales-o, ca nimic nu e la intamplare cand vine vorba de a lua decizii si de a deveni mai bun in mod constant.